Vesi magiassa 3/3

Olen kirjoittanut aiemmin erilaista vesistä magiassa ja tässä tämän sarjan kolmas ja viimeinen osa. Elikäs käydäänpäs vielä läpi muutamia erilaisia vesiä ja niiden maagisia ominaisuuksia.

Merivesi
Merivesi on luonnostaan suolaista. Se sopii merellisiin ja kalastus taikoihin, mutta myös hedelmällisyys, rakkaus ja nuoruus taikoihin, sillä se edustaa elämää planeetallamme. Merivesi liitetään usein Venukseen, joka syntyi aalloissa. Hän edustaa kauneutta ja hedelmällistä voimaa sekä meren rikkauksia. 

Pesuvesi
Pesuveteen voi lisätä esimerkiksi pahaa karkoittavia aineita. Likaista pesuvettä on käytetty päinvastaisesti kuraveden tapaan, sillä se sisältää asunnosta siivotun negatiivisen energian ja lian.

Purovesi
Purovedessä on nuoruuden iloa ja virtaavan veden katseleminen on meditatiivista ja rentouttavaa. Vaikka puro on pieni, vesi on virtaamisen takia esimerkiksi lätäkkövettä positiivisempaa.

Pyhävesi
on magialla sävytettyä puhdasta vettä. Usein siihen kelpaa vain lähdevesi. Monet ritualistiset noidat, kuten wiccat, siunaavat veden eli puhdistavat sen maagisesti negatiivisesta energiasta. Vesi siunataan joko suolalla, hopealla, kivillä tai kuunsäteillä (lue aiempi postaukseni kuuvedestä). Veden voi myös ladata reiki energialla, jolloin siitä tulee parantavaa. Vesi voidaan pyhittää tietylle jumalolennolle. Pyhällä vedellä karkoitetaan pahaa tai voidaan puhdistaa esineitä. Hauskaa on, että myös kristityt käyttävät pyhää vettä samaan tapaan.

Sadevesi
on raikasta ja puhdasta sekä elvyttävää vettä. Sateessa seisominen puhdistaa Auran luonnollisesti. Sadevesi täytyy kerätä sataessa, koska lätäköissä se on jo menettänyt voimansa.

Suovesi
Järviveden vastakohta. Suovesi on alisen maailman vettä, petollista, hyistä ja mustaa. Suovesi soveltuu pilaamiseen ja valheelliseen lumoukseen. Suon haltialle kannattaa jättää pieni uhri (esim. tupakkaa, rahaa) jos ottaa vettä suosta. Suovesi taiat voi nostaa puhtaalla vedellä tai suolta löytyvillä kasveilla.

Vessavesi
on likaisinta vettä, koska sillä huuhdotaan omat jätökset. Vessavesi sopii rakkauden pilaamiseen. Jos sinua häiritsee epämiellyttävä ihminen (esimerkiksi energiavampyyri), kirjoita hänen nimensä vessapaperilapulle ja heitä se pönttöön ennen kakalla käyntiä. Näin häpäiset/lannistat hänet, eikä hänellä ole enää voimaa sinuun. 
Jos pidit tästä postauksesta lue myös muut veden maagisiin ominaisuuksiin liittyvät päivitykset

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen