Talon merkitykset unessa

Mikäli näet talon unessa, tässä mahdollisia selityksiä.

Talo - Edustaa usein sinua itseäsi ja sen eri huoneet eri elämän osa-alueita, muistojasi ja tunteitasi. Talo on turvapaikka ja suoja. Talo voi edustaa myös piilopaikkaa, etenkin jos sitä ympyröi korkeat muurit tai se on kuin labyrintti sisältä (lue labyrintin merkitykset unessa). Talon yksityiskohtia tulkitsemalla, voit havaita koetko olevasi turvassa tai tarvetta piiloutua. Talo voi edustaa myös status symbolia. Suuri kartano voi tarkoittaa, että haluat muiden näkevän kuinka arvokas olet. Pieni vaatimaton mökki taas voi kuvastaa sitä, etteivät muut näe sinua sellaisena kuin haluaisit.

Talon korjaaminen/remontointi - Koska talo edustaa sinua itseäsi, sen korjaaminen edustaa, jotakin mitä itsessäsi haluaisit muuttaa tai korjata.

Missä talo sijaitsee - Onko se suuressa kaupungissa vai eristyneessä paikassa esimerkiksi vuoren päällä. Sijainti viittaa sosiaalisiin suhteisiisi. Jos talo on kaukana kaikesta tai eristyksessä voit kokea olevasi yksinäinen tai ettei kommunikoiti muiden kanssa onnistu.

Keittiö - Keittiötä on usein kutsuttu kodin sydämeksi, joka on keskellä kaikkia tapahtumia. Keittiö on myös kiireinen paikka, jossa tehdään paljon, tämän vuoksi se voi edustaa myös uraasi tai elämän tehtävääsi. Tekeekö työsi sinut onnelliseksi vai onko se ikävää päivästä toiseen suorittamista?

Olohuone - Olohuone on elämiseen ja unessa se voi antaa paljon vinkkejä siitä, kuinka koet elämäsi asiat olevan tällä hetkellä. Olohuone voi kuvata myös läheisiä ihmissuhteitasi.

Kylpyhuone - Kylpyhuone on peseytymistä varten ja voi kuvata emotionaalista puhdistautumista tai helpotusta. Vesi kuvaa usein tunteita (lue lisää veden merkityksistä unessa). Kylpyhuone voi kuvata myös fyysisiä tarpeitä ja niiden täyttymistä elämässäsi. Kylpyhuone unessa voi kuvata myös tarvetta irrottaa vanhoista jo taakaksi muuttuneista tunteista.

Kellari - Kuvastaa alintajuntaa. Usein se kuvastaa myös pelkojasi ja epävarmuuksiasi. Se voi kuvastaa myös pelkoa tuntemattomasta.

Katsoa taloa ulkoapäin - Kuvastaa suuremman kokonaisuuden näkemistä. Se voi kuvata myös huolta ulkonäöstä. 

Kuisti - Kuisti on usein katettu alue, jossa ei ole seiniä. Sen näkeminen unessa voi kuvastaa sitä, että olet suojassa ja voit rauhassa silti olla oma itsesi. Kuisti voi tarkoittaa myös uusia mahdollisuuksia elämässäsi tai uusia ihmisuhteita.

Kommentit

  1. Minulla talo esiintyy yleensä zombiaiheisissa unissa, joiden olen ajatellut olevan lähinnä stressiunia. 😅 Täytyy kuitenkin ensi kerralla yrittää tutkailla taloa vähän tarkemmin, jos siitä irtoaisi muutakin tulkittavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ❤️. Joskus unen talo tietysti onkin vain talo, mutta tutkailemalla saattaa löytää kuitenkin jotakin tulkittavaa. Zombi unet kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka stressiin liittyvien unien näkeminen on harvemmin kovin mukavaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan