Keittiömagian perusjuttuja

Keittömagia on kansanomaista, käytännönläheistä ja vanhaa. Voin hyvin kuvitella isoisoisoäidin keittiössään. Keittiömagiaa voi helposti harjoittaa vaikka joka päivä. 

Kuten kaikessa magiassa, keittiömagiassakin noidan oma intentio on kaikkein tärkein. Näe aikomuksesi mielessäsi ja tuo se mukaan arjen askareisiin kuten ruuanvalmistukseen ja siivoukseen. Käytä luonnon raaka-aineita ja maagisia korrespondensseja mukana arkirutiineissa.

Noidan keittiöaskareet voivat rentouttaa ja nostaa värähtelytasoa. Kokeile sytyttää kynttilä tai suitsuke, kuuntele musiikkia tai hyräile kokatessasi. Oikeanlaiset olosuhteet vahvistavat maagista työtäsi. Ole kiitollinen ruuasta. 

Makeita asioita kuten hunaja, sokeri, kaneli ja anis, voidaan käyttää houkuttamaan asioita. Vahvoja ja tulisia asioita kuten suolaa, pippuria ja etikkaa voidaan käyttää puhdistamaan ja suojaamaan. 

Yksi osa keittiömagiaa on keskittyä ja nauttia hedelmistä, vihanneksista, tuorepuristetuista mehuista ja teestä, joissa voi aivan maistaa kasvien maagiset ominaisuudet. Maaginen yhteys on vielä voimakkaampi, mikäli kasvit on kasvatettu itse.

Lusikkaa käytetään usein keittiönoidan sauvana kohdistamassa energiaa. Sekoita myötäpäivään, kun haluat tuoda jotain elämääsi. Sekoita vastapäivään karkottaaksesi ja päästääksesi irti, voit myös lisätä ainekset päinvastaisessa järjestyksessä, mikäli se on mahdollista. (ks. magian periaatteista) Sama pätee morttelin liikkeeseen. Voit sekoittaa asioita myös maagisen määrän kertoja tai asettaa levyn maagiselle luvulle 3, 5, 7, tai 9. 

Jos haluat ruokaasi mukaan kuun energiaa siirrä ruoka hopeiselle lautaselle ja anna sen olla 7, 9 tai 28 minuuttia. Voit käyttää myös kuuvettä. Saadaksesi mukaan auringon energiaa, esimerkiksi parantavaan keittoon, kaada keitto kirkkaaseen tai kultaiseen astiaan ja aseta ikkunalaudalle auringon valoon 4, 8 tai 12 minuutiksi. Vinkkinä myös jos yrität päästä miehen sydämeen vatsan kautta, lisää Venuksen energiaa tarjoilemalla ruoka kupariselta lautaselta.

Voit koristella ruokasi, esimerkiksi piiraat tai keksit, tekemällä taikinasta niihin suojaavia tai okkultistisia symboleita. 

Mikäli olet opiskellut Kundaliini Reikiä, voit ladata ruuan tai juoman korkeavärähteisellä energialla jolloin siitä tulee parantavaa.

Palaan keittiömagiaan ja varsinkin raaka-aineiden korrespondensseihin myöhemmin blogissani, joten kannattaa seurata blogiani.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle