Unipussukat

Unipussukat kannattaa tehdä täydenkuun tai (uudenkuun aikaan, jos haluat eroon painajaisista). Pussukkaa pidetään tyynyn alla tai sängyn vierellä. Ladataksesi unipussukka, aseta se dominoivaan käteesi ja ajattele tai sano ääneen, missä toivot pussukan auttavan, eli aseta intentio ja lataa energia pussukkaan. Voit uudelleen ladata pussukkaa täydenkuun valossa samaan tapaan kuin kristalleja. Voit myös kirjoittaa intentiosi, esimerkiksi "Haluan muistaa uneni" tai "Haluan nähdä enneunia" pienelle paperilapulle ja asettaa senkin pussukkaan. 

Pussukkaan voit laittaa asioita, jotka sinusta tuntuvat sopivilta, kuten sopivia yrttejä ja kristalleja. Pussukka itse voi olla esimerkiksi valkoinen, sininen tai violetti.

Yrtit

Syvään uneen - kamomilla, laventeli, kehäkukka, timjami, piparminttu, valeriaana, vadelmanlehti, vanilja

Painajaisten poistoon - tähtianis, timjami, nokkonen, pensselikukka

Selkouni - damiana, pujo, valkopaju, piparminttu, päivänsini

Enneuniin - karhunputki, jasmiini, pujo, piparminttu, timjami, kehäkukka, päivänsini, kielo, mesiangervo, tupakka, rohtorautayrtti

Virkistävämpään nukkumiseen - sitruunamelissa

Kristallit

Ametisti - poistaa painajaisia ja suojaa, voi antaa visionäärisiä tai enneunia, syvä uni

Kuukivi - levollinen uni, mutta voi myös voimistaa kuun vaiheiden vaikutuksia ja antaa enneunia.

Unakiitti - poistaa blokkeja mielestä, selkeys

Lepidoliitti - levollinen uni, enneunet

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Todella mielenkiintoinen postaus ja kokeilemisen arvoinen idea! :) Pari tarkennusta kaipaavaa pikku kysymystä kuitenkin olisi... Olen kärsinyt syvänunen puutteesta jo todella kauan ja haluaisin tehdä unipussukan avuksi nimenomaan tähän ongelmaan. Jäin vain miettimään riittääkö yksi tai kaksi ylämainitsemaasi syvää unta houkuttelevaa yrttiä pussiin ametistin kaveriksi vai täytyykö pussiin mahduttaa kaikki kahdeksan vaihtoehtoa, jotta siitä saa toimivan? Ja voiko yrtit laittaa pussiin teen tai eteerisenöljyn muodossa vai täytyykö niiden olla nimenomaan tuoreita/kuivattuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kysymyksestäsi ❤️ Voit hyvin valita sinusta sopivalta tuntuvat yrtit ja niiden määrän. Ei ole pakko laittaa kaikkia. Yrtit voi hyvin laittaa myös teen ja eteerisen öljyn muodossa! Toivottavasti pussukka parantaa untasi!

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan