tiistai 4. toukokuuta 2021

Ametisti

Ametisti on yksi tunnetuimmista suojaus- ja voimakivistä. Ametistiä voisi kutsua sielun kiveksi. Se hiljentää, selkeyttää ja rauhoittaa. Se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti on hyvä kaveri elämän suuriin siirtymävaiheisiin. Sitä käytetään myös laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa. Sitä voi käyttää esimerkiksi vuorikristallin kanssa. 

Ametistikiteet puhdistavat kodin energioita ja lisäävät elämänvoimaisuutta ja positiivisuutta. Se on voimakas kivi, jonka uskotaan imevän paha pois. Ametisteja voi asetella kodin ikkuinoiden ja ovien vierelle suojaamaan kotia. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautuakseen pelolta ja syyllisyydentunteilta. Ametistia on myös käytetty auttamaan unettomuudessa ja päänsäryssä. Sen uskotaan vähentävän painajaisia. Ametisti on kalojen onnenkivi sekä jousimiehen voimakivi.

Tässä tekstissä pääasiassa lähteinä olen käyttänyt kuukorento.fi ja maagi.fi sivustoja, joissa on myös hyvä valikoima kiviä omaan kotiin tilattavaksi.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Suositut