Ametisti

Ametisti on yksi tunnetuimmista suojaus- ja voimakivistä. Ametistiä voisi kutsua sielun kiveksi. Se hiljentää, selkeyttää ja rauhoittaa. Se sopii erinomaisesti meditaatiokiveksi. Ametisti on hyvä kaveri elämän suuriin siirtymävaiheisiin. Sitä käytetään myös laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa. Sitä voi käyttää esimerkiksi vuorikristallin kanssa. 

Ametistikiteet puhdistavat kodin energioita ja lisäävät elämänvoimaisuutta ja positiivisuutta. Se on voimakas kivi, jonka uskotaan imevän paha pois. Ametisteja voi asetella kodin ikkuinoiden ja ovien vierelle suojaamaan kotia. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautuakseen pelolta ja syyllisyydentunteilta. Ametistia on myös käytetty auttamaan unettomuudessa ja päänsäryssä. Sen uskotaan vähentävän painajaisia. Ametisti on kalojen onnenkivi sekä jousimiehen voimakivi.

Tässä tekstissä pääasiassa lähteinä olen käyttänyt kuukorento.fi ja maagi.fi sivustoja, joissa on myös hyvä valikoima kiviä omaan kotiin tilattavaksi.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös:

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan