Astraaliprojektio - Kuinka astraalimatkustaa?

Lupasin aiemmin kirjoittaa astraaliprojektiosta, joten tänään asiaa siitä. Astraaliprojektio tarkoittaa kehosta poistumiskokemuksen aikana tehtävää liikkumista. Liikkuminen tapahtuu niin kutsutulla astraalikeholla, johon tietoisen mielen sanotaan siirtyvän fyysisestä kehosta. Kuten selkounessakin astraaliprojektiossa henkilö voi kontrolloida omia tekemisiään. Astraaliprojektio voi olla tahdosta riippuvaista tai riippumatonta. Energiakeho irtautuu fyysisestä kehosta ylöspäin ja tuntuu siltä, että lentäisi. Se voi aluksi säikäyttää tai tuntua epämukavalta. (vrt. kuolemanjälkeiskokemukset kehosta irtautumisesta).

Jotkut uskovat, että astraaliprojektio on vain selkouni, mutta itse uskon omien kokemusteni kautta, että astraalimatkustus on mahdollista. Astraaliprojektio voi kuitenkin alkaa selkounen aikana ja tuolloin voikin olla helppo irrottaa ja tutkailla astraalitasoja. Selkounen opettelusta voi siis olla paljon hyötyä myös astraalimatkailun kannalta. Itselläni ensimmäinen astraalimatka alkoikin juuri selkounesta, jossa (luullakseni) henkioppaani ilmestyi ja kysyi olenko valmis. Kun vastasin myöntävästi lähdin leijumaan kohti kattoa ja valitsin vapaasti minne lensin.

Muistan jo lapsuudesta, kuinka yritin siirtyä pois fyysisestä kehosta ja leijailla, minulla vain ei ollut silloin vielä tietoa tai käsitettä astraaliprojektio. Yritin tätä lapsena vaistonvaraisesti ilman mitään ennakkotietoja aiheesta. Nyt aikuisena olen kokeillut tässä tekstissä olevia tapoja astraaliprojektioon. Aluksi oli tosi hurjan tuntoista, kun ympäristön värähtelyn oikeasti alkoi tuntemaan syvästi rentoutuneessa kehossa. Ensimmäiset yritykset kariutuivat heti siihen, että en osannut suhtautua värähtelyyn. Mutta värähtelyn tunteminen vahvensi käsitystäni siitä, että astraaliprojektio on oikeasti mahdollinen. Värähtely on oikeasti aika huiman, hieman epämiellyttävän tuntoista aluksi. Ensimmäisellä kerralla aloin tuntea sen noin puolen tunnin syvärentoutumisen jälkeen. 

Ydinjuttu astraaliprojektiota yrittäessä on saada keho mahdollisimman rentoutuneeseen, unihalvausmaiseen tilaan ja pitää mieli silti hereillä sekä varata tähän riittävästi aikaa.

Samaan tapaan kuin selkouneen pääsemisessä, astraaliprojektiota edistää päivittäinen tietoinen ajatus: "Minä olen valmis astraalimatkalle, astraalimatkailu on minulle hauskaa ja turvallista." Kannattaa myös luoda oma pyhäkkö astraalitilaan, jonka kautta selkounesta olisi helpompi kulkea astraalitasolle.

Bob Monroe (Monroe Research Organization of Human Consciouness Instituutin perustaja 1971) keksi tekniikan jonka avulla astraaliprojektio voi helpoimmin onnistua.

Askel 1. Rentoudu fyysisesti ja henkisesti, hengitä rauhallisesti ja tunne itsesi kehosi sisällä.
Askel 2. Odota kunnes olet puoliunessa tai hypnagisessa tilassa.
Askel 3. Syvennä fyysistä rentoutumista samalla kun mieli pysyttelee mahdollisimman hereillä.
Askel 4. Tiedosta ympäristössä värähtely, joka alkaa tuntua aina vain voimakkaampana. Saatat tuntea kehosi pistelee, hohkaa tai värähtelee. Koita olla häiriintymättä tästä ja liikuttamatta fyysistä kehoasi.
Askel 5. Anna kehon olla alttiina vibraatiolle ja rentoutua sen mukana. Tarkoitus on hellävaraisesti irtaantua fyysisestä kehosta.
Askel 6. Keskitä ajatukset irtautumaan hitaasti raajoista ja vartalosta ja yritä myös tehdä se.
Askel 7. "Lifting out" eli keskity kiskomaan astraalikeho rauhallisesti ulos fyysisestä kehosta.

Robert Brucesin tekniikka (Astral Dynamics Movementin perustaja) perustuu kuviteltuun naruun, jonka avulla astraalikeho saadaan irtautumaan fyysisestä kehosta.

Askel 1. Rentouta keho visualisoimalla jokaisen lihaksen rentoutuvan.
Askel 2. Kun olet tarpeeksi rentoutunut, tunne ympäristön värähtely. Tämän pitäisi tuntua ikäänkuin kännykän värinähälytys, mutta kehossasi ja sen ympärillä.
Askel 3. Kuvittele köysi roikkumassa yläpuolellesi.
Askel 4. Yritä tarttua köyteen astraalikehosi käsillä, samalla kun fyysinen keho makaa rentoutuneena.
Askel 5. Ala kiivetä köyttä pitkin, ensin toinen käsi, sitten toinen lopulta tavoittaen katonraja yläpuolellasi.
Askel 6. Kun olet tietoinen täydellisestä kehosta irtaantumisesta, olet valmis tutkimaan astraalitilaa.

Joissakin lähteissä narutekniikkaan on lisätty, että aloittaisi nukkumalla, odottaen rem-univaihetta ja laittaisi herätyskellon kuuden tunnin päähän ja herättyään toimisi kohtien 1-6 mukaisesti. Tämä siksi, että keho olisi heti riittävän rentoutuneessa tilassa. Voi myös auttaa, mikäli ensin harjoittelet selkouneen pääsyä ja selkounen onnistuttua voisit päästä astraalimatkailemaan ikään kuin selkounen kautta. Esimerkiksi siirtymällä selkounesta oman pyhäkön astraalitilaan, pyhäkölle visualisoidun portin tai oven kautta.

Astraaliympäristö voi olla tämä planeetta, mutta se voi olla myös erilaisia muita ulottuvuuksia. Ulottuvuuksista on olemassa monenlaisia näkemyksiä, joihin sisältyy erilaiset henkimaailman ulottuvuudet, taivaat ja helvetit ja muut kuolemanjälkeiset ulottuvuudet ja erilaiset vaikeammin määriteltävät ulottuvuudet.

Astraalimatkalla saattaa lähteiden mukaan kohdata myös henkimaailman olentoja niin hyvän- kuin pahantahtoisiakin. Useissa lähteissä kuitenkin sanotaan, että astraalimatkalla on vähintään yhtä turvassa kuin normaalimaailmassa. Astraalimatkalla on myös vahvemmin yhteydessä omaan maagiseen minuuteensa ja tämänkin vuoksi paremmin suojassa pahantahtoisilta energioilta. Kuten aina henkiolentojen kanssa, kannattaa tarkistaa kenen kanssa alkaa juttusille. Voit kysyä, onko henki kotoisin valosta vai pimeydestä. Yleensä hyväntahtoisilla hengillä ei ole salattavaa ja ne kertovat nimensä kysyttäessä. Henkeä voi myös pyytää paljastamaan todellisen muotonsa (tosin se saattaa olla jotain, mikä ylittää ihmisen käsityskyvyn). Mikäli henkiolennon aikeista on epäselvyyttä, ei kannata alkaa juttusille vaan jatkaa matkaa. Tulen blogissa kirjoittamaan tarkemmin henkiolentojen kohtaamisesta ja esimerkiksi Ouija-laudan käytöstä, joten kannattaa seurata blogia, jos olet näistä aiheista kiinnostunut.

Astraaliprojektiota yrittäessä saattaa aluksi olla, että palaat fyysiseen kehoosi nopeasti ja tahtomattasi. Tähän voi auttaa, jos menet nopeasti esimerkiksi toiseen huoneeseen, jottet tulisi nykäistyksi niin nopeasti takaisin.

Astraalikeho on kokoajan kiinni fyysisessä kehossa napanuoramaisella hopealangalla ja kehoon palaamiseksi riittää, että ajattelee/ haluaa sitä.

Ei muuta kuin kokeilemaan astraalimatkustusta! Jätä ihmeessä kommenttisi onnistuneesta tai epäonnistuneesta yrityksestäsi tai jos sinulla on vinkkejä, jotka voivat auttaa muita astraaliprojektio yrityksissä :)
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Oletko kuullut shiftaamisesta? (Shifting). Onko se sama kuin astraalimatkustus ja uskotko sinä siihen?

    VastaaPoista
  2. Moi ❤️ Kiitos kysymyksestäsi! Uskon että shiftaamisessa on kysymys meditaation, selkounen ja astraaliprojektion sekoituksesta. Mieli pystyy monenlaisiin asioihin jos sitä osaa hyödyntää. Ajattelisin kuitenkin että shiftaamisessa on eniten kyse omanlaisestaan selkouni-tekniikasta. Koska juuri selkounessa voi kokea täsmälleen haluamiaan asioita. Astraaliprojektio taas on enemmän erilaisten astraalitasojen näkemistä ja kokemista, jotka ovat olemassa riippumatta siitä mitä henkilö haluaa olevan olemassa. Astraaliprojektiossakin kyllä voi liikkua näiden paikkojen välillä kuten haluaa. Shiftaamisessa käytetään samantyylisiä tekniikoita kuin selkounessa ja adtraaliprojektiossa, joten kokeile ihmeessä myös astraaliprojektio-tekniikoita, sillä siinä pääset oikeesti matkustaan astraalitasolla olemassa oleviin paikkoihin. Aiemmin olen kirjoittanut selkounesta ja siitä, että sen oppiminen on erittäin hyödyllistä astraaliprojektion kannalta. Huippua matkaa uusiin maailmoihin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan