Ruusukvartsi

Minä rakastan erilaisia kiviä ja kristalleja ja niitä onkin kotiini kertynyt melkoinen määrä. Niitä on aseteltuna kotini jokaiseen huoneeseen ja ne tuovat positiivista energiaa ja rauhaa kotiin. Ajattelinkin aina silloin tällöin postata päivityksiä kivien ja kristallien ominaisuuksista. Aloitan tänään kertomalla ruusukvartsista eli ihanan ehdottoman rakkauden kivestä.

Ruusukvartsi hoitaa lempeästi universaalin rakkauden voimalla. Se opettaa antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan. Se on sydämenkivi, joka on hyvä jokaiselle, joka kaipaa turvallisuutta, rakkautta, hellyyttä ja lämpöä. Ruusukvartsi on hyvä puhdistaa silloin tällöin, sillä se ottaa murheet sisäänsä ja voi väsyessään murtua. Se antaa ehdotonta rakkautta ja onkin hyvä lasten voimakivi.  Ruusukvartsia käytetään myös pelkojen ja surujen hälventämiseen. Ruusukvartsilla on erittäin herkkä värähtely ja se on hyvä kodin suojakivi. Se auttaa säilyttämään ihmissuhteita ja kutsuu luokseen rakkaudellista energiaa.  Ruusukvartsia voi kantaa mukanaan suojaamassa, mutta myös houkuttamassa rakkaudellista kanssakäymistä muiden kanssa. Ruusukvartisia on käytetty myös apuna painonhallinnassa ja ryppyjen vähentämisessä. Se on Härän ja Vaa'an onnenkivi.

Pääasiallisina lähteinä tässä tekstissä olen käyttänyt kuukorento.fi ja maagi.fi verkkosivuja, joissa on myös hyvät valikoimat tilata kiviä omaan kotiin suojaa ja hyviä energioita tuomaan.

Jos pidit tästä postauksesta lue kaikki kristalli- ja kiviaiheiset postaukset täältä. Lisää kivien ja kristallien ominaisuuksia tulossa myöhemmin blogiin.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen