4 asiaa, joissa intuitiosi auttaa aina oikeaan suuntaan

Noidan kannattaa luottaa omaan intuitioonsa ja vaistoihinsa, sillä ne ovat useimmin oikeassa. Tässä neljä asiaa, joita ei kannata sivuuttaa.

1. Mahdollisuudesta innostuminen - Jokin vetää sinua tiettyä asiaa kohti. Kannattaa kuunnella omaa vaistoaan. Tällöin voi avautua uusia juuri sinulle sopivia mahdollisuuksia tai tilaisuuksia.

2. Tunne vaarasta! - Ei ole väliä, milloin tunne vaarasta herää, siihen kannattaa luottaa ja hakeutua heti turvallisempaan tilanteeseen; ihmisten pariin, pois jonkun tietyn ihmisen läheisyydestä jne. Tunne vaarasta saattaa herätä kauan ennen kuin aivot todella tajuavat tilanteen vakavuuden.

3. Joku ihminen vetää sinua puoleensa - Jos sinulla on tunne, että voisit todella saada yhteyden johonkuhun, seuraa vaistoasi ja katso mihin se johtaa. Omaa vaistoa kuunnellessa voit löytää juuri sinulle sopivia ystävyys- ja rakkaussuhteita, tai vaikka sopivan terapeutin.

4. Sinä itse tiedät mikä sinulle on hyvää - Tunne jonkin asian oikeanlaisuudesta osoittaa sinua oikeaan suuntaan jo ennen kuin aivot ovat ehtineet käsitellä loogisen informaation aiheesta.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle