Beltane

Beltanea juhlitaan kesän alkamisen kunniaksi 1.5. eli samaan aikaan kuin vappua. Beltane on alunperin Kelttien tärkeä juhlapäivä, nykyään noidat juhlivat sitä yhtenä vuoden tärkeimmistä päivistä. Samhaista Beltaneen on tasan puolivuotta ja vuoden pimeä puoli päättyy ja valoisa puoli alkaa.  Beltane ja Samhain ovat perinteisesti tulijuhlia, jolloin on sytytetty kokkoja ja poltettu tulia. Noita voi myös polttaa Beltanen kunniaksi tulta padassaan. Samoin kuin Samhain aikoihin, verho tämän ja tuonpuoleisen välillä on ohut (aiheesta voit lukea lisää Samhainta koskevasta postauksesta.). 

Beltane tarkoittaa hyvää tulta ja sen tulet lietsovat hedelmällisyyttä sen lisäksi, että niiden on ajateltu suojaavan pahalta. Se on intensiivisen seksuaalisuuden aika, joka sopii hyvin kauneus-, rakkaus- ja seksimagiaan. Beltane sopii myös hyvin rakkasuliitoille ja parisuhteen vaalimiselle.

Beltanen energia on leikittelevää ja pulppuilevaa.

Taika lisäämään viehätysvoimaasi

Tässä Beltaneen sopiva taika, jolla voit lisätä viehätysvoimaasi.
Suoritetaan auringonlaskun jälkeen 30.4.

Valitse mansikka, joka näyttää, tuoksuu ja tuntuu ihanimmalta. Leikkaa mansikka keskeltä halki. Pöyhi hiuksiasi, kunnes hiuksia putoaa käteesi. Valitse yksi tai kaksi hiusta ja aseta ne leikatun mansikan keskelle. Laita tämän jälkeen palaset paikalleen, siten että mansikka näyttää kokonaiselta. Istuta mansikka multaan auringon laskiessa 30.4. Kastele multaa päivittäin.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kauneusmagiaa - kaksi erilaista kauneustaikaa
Solmumagia

Kaikkiin juhliin liittyviin postauksiin pääset tästä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot