Luut ja kallot magiassa: Osa 1

Luita ja kalloja käytetään magiassa monin tavoin. Kirjoitan osissa niiden käytöstä, koska aihe on niin laaja. Tässä ensimmäinen osa, joka keskittyy siihen miten luita käytetään modernissa noituudessa. Luita on käytetty magiassa tuhansia vuosia varsinkin hoodoossa ja shamanismissa. Magiassa luita käytetään aina suurella kunnioituksella ja useissa magian suuntauksissa on omat sääntönsä kuinka luut tulisi kerätä.

Luiden takia ei tietenkään tapeta eläimiä vaan luut kerätään muilla tavoin kuolleilta eläimiltä. Luut voi kerätä myös ruuaksi metsästetyltä eläimeltä, mutta pelkästään magian vuoksi eläintä ei surmata. Luita voi kerätä myös esimerkiksi auton alle jääneeltä eläimeltä. Luiden kerääminen pitää siis suorittaa eettisesti.

Eläimen (ja ihmisen) luut voivat kuoleman jälkeenkin sisältää osan eläimen energiasta tai jopa hengen. Riippuu kuinka voimakas energia kyseessä on ollut ja tällöin energian jäämiä voi olla luissa vielä pitkään. Ennen luiden käyttöä onkin syytä pyytää lupa hengeltä kyseisten luiden käyttöön. Puhutaan tässä tekstissä nyt eläimen luista, ihmisen luut ovat vielä monimutkaisempia ja syytä jättää kokeneille magian harjoittajille. Ihmisen luiden käyttäminen voi olla vaarallista, enkä missään nimessä kehoita siihen. 

Luita tulee säilyttää sellaisessa kunnioittavassa paikassa, jossa niitä ei esimerkiksi tarpeettomasti kosketella. 

Luita voi käyttää kahdella tavalla:

1. Työskentely sen eläimen hengen kanssa, jonka luut ovat kyseessä

Luiden avulla eläintä voi pyytää auttamaan ja lainaamaan energiaansa taiantekoon. Tämä edellyttää sitä, että eläimen henki haluaa auttaa sinua. Tämä voi vaatia, että sinulla on ollut jonkinlainen suhde eläimeen ennen sen kuolemaa. Prosessi voi viedä aikaa ja vaatia uhrilahjoja, rituaaleja ja meditointia sekä tietenkin yhteyden hengen kanssa.

2. Työskentely kollektiivisen hengen kanssa

Luilla on yhteys kaikkiin samaa lajia oleviin eläimiin. Tällöin työskennellään tämän eläinlajin kollektiivisen hengen kanssa. Yleensä kollektiiviseen henkeen pyritään ottamaan yhteyttä uhrilahjoin, erilasilla rituaaleilla ja meditoinnin avulla. Jos henkioppaanasi on eläinhenki, kollektiivisen yhteyden saaminen on helpompaa kyseisen eläimen luita käyttäessä.

Luita käytetään usein intuitiivisesti magiassa. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä siitä, kuinka luita voi käyttää:

- Luita voi käyttää samaan tapaan kuin muitakin asioita (kristalleja, kasveja, elementtejä jne..) lisäämässä magian korrespondensseja eli vastaavuuksia. Tällöin eläinhengen energia liittyy mukaan. Esimerkiksi jos tarvitset jotain ovelaa, ketun luut tai kallo voi auttaa tässä. Viisauteen voi auttaa suden luut jne. 

- Kallon uskotaan suojaavan noidan tietoisuutta. Ja luita käytetään usein erilaisissa suojauksissa.

- Eläinhengeltä voi  pyytää apua taiantekoon. 

- Luita tai kallon voi asettaa alttarille, jossa taian tekee.

- Luita voi käyttää tehdessä talismaania tai mojo bagissä muiden taian elementtien kanssa.

- Luita voi käyttää astraalimatkustuksen apuna tai meditoinnissa saadakseen yhteyden kyseiseen eläinhenkeen tai kollektiiviseen henkeen. Tällöin aseta luu tai kallo lähellesi ja vain keskity siihen.

- Luita voi käyttää divinaatiomenetelmänä (kuinka tulossa myöhemmin blogiin).

Muista aina kysyä eläinhengeltä lupa luiden käyttöön. Voit käyttää tähän mitä tahansa divinaatiomenetelmää, esimerkiksi heiluria. Mikäli vastaus on kielteinen älä missään nimessä käytä kyseisiä luita.

Lue kaikki luut ja kallot magiassa postaukset (tulossa myöhemmin blogiin)

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan