Loitsun ajoittaminen: Vuodenajat

Maagisesta työstä tulee helposti voimakkaampaa, jos sen ajoittaa oikein. Tässä tekstissä on parhaiten eri vuodenaikoihin sopivaa magiaa. 

Tottakai vuodenajan ei kannata antaa liikaa rajoittaa omia taiantekoja, koska myös muilla ajoituksilla, kuten esimerkiksi viikonpäivillä, kuun vaiheilla tai säällä on merkitystä ja onkin mahdotonta (sekä tarpeetonta) ottaa huomioon kaikki mahdolliset asiat. Loitsun ajoittamiseen liittyvistä postauksistani voit kuitenkin etsiä aina kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivat.

Kevät
Keväällä ilma on elementeistä sopivin maagiseen työskentelyyn. Kevät sopii erityisesti kommunikaation parantamiseen, matkustamiseen, intellektuallisuuteen, henkisiin kykyihin, vapauteen, opettamiseen, visualisointiin ja oppimiseen. Kevät sopii myös kauneusmagiaan, varsinkin Beltane 1.5. ja hedelmällisyysmagiaan, varsinkin Ostaran aikaan.

Kesä
Kesällä tuli on elementeistä sopivin maagiseen työskentelyyn. Kesä sopii toimintaan, intohimoon, seksuaalisuuten, vihaan, himoon, energiatyöhön, voimaan, tuhomiseen, suojaamiseen, karkotukseen, puhdistukseen ja menestykseen. Kesällä myös varsinkin juhannus sopii kauneuteen, lumoamiseen ja hedelmällisyyteen liittyvään magiaan.

Syksy
Syksyllä vesi on elementeistä sopivin maagiseen työskentelyyn. Syksy sopii erityisesti uniin, tunteisiin, myötätuntoon, rakkauteen, psyykkiseen parantumiseen, lepoon, puhdistukseen, astraalimatkustukseen, kuolemaan, uudelleen syntymään ja hedelmällisyyteen. Syksyllä myös varsinkin Samhain sopii henkien kanssa työskentelyyn tai yhteydenottoon henkien kanssa.

Talvi
Talvella maa on elementeistä sopivin maagiseen työskentelyyn. Talvi sopii suojaukseen, maadoittumiseen, kotiin, vaurauteen, esi-isiin, vakauteen, voimaan, kuolemaan ja uudelleen syntymään. Talvi sopii myös rauhoittumiseen ja henkisyyteen.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot