Miksi manifestointi ei onnistu? - Vältä yleisimmät virheet

Olen kirjoittanut aiemmin onnistuneen manifestoinnin perusasioita (voit lukea aiemman postauksen täältä). Tässä postauksessa syvennyn yleisimpiin virheisiin, joiden vuoksi manifestointi ei onnistu.

1. Ovatko tavoitteesi realistisia ja saavutettavissa? Realistisuus ikäänkuin maadoittaa intentiosi ja tuolloin tavoitteesi toteutuu helpommin. Realistinen tavoite on myös helpompi visualisoida riittävän vahvana mielessään.

2. Keskitytkö liikaa yksityiskohtiin? Päästä irti kontrollin tarpeesta, miten, milloin ja missä tavoitteesi tapahtuu ja anna sen vain tulla.

3. Onko intentiosi riittävän tarkka? Intention tulee olla riittävän tarkka, vaikka turhia yksityiskohtia tuleekin välttää, ei intentio saa olla liian epämääräinen.

4. Oletko liian kärsimätön? Joskus intention manifestoituminen kestää, kannattaa olla kärsivällinen, luottaa ja odottaa rauhassa 

5. Yritätkö pakottaa asian manifestoitumaan? Se ei onnistu pakottamalla. Asiat tarvitsevat tilaa ja aikaa manifestoituakseen.

6. Epäilyttääkö sinua, että manifestointi ei toimi? Epäily ja sekavat signaalit häiritsevät manifestoinnin toteutumista, ydinasia on olla varma ja luottaa, että manifestointi kyllä toimii.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat

Labyrintin merkitykset unessa