Maadoittuminen

Maadoittuminen on noidalle erittäin tärkeää kaikenlaisen taianteon, energiahoitamisen ja henkisen työskentelyn jälkeen tai jos tunnet liikaa leijailevasi pää pilvissä tai koet olevasi irrallaan tästä hetkestä. Tässä yksi keino onnistuneeseen maadoittumiseen. 

Voit istua sisällä tai ulkona. Ulkona ruohikko allasi voi voimistaa kokemustasi. Hengitä syvään ja sulje silmät. Mene meditatiiviseen tilaan.

Tunne energiakeskuksesi sisälläsi. Visualisoi valon siemen, joka alkaa juurtua, se energia virtaa alaspäin kehossasi. Energia on yleensä valkoista, mutta voi olla myös muun väristä riippuen henkilöstä. 

Jos et ole ulkona tai olet kerrostalossa, juuret jatkavat matkaansa yhä edelleen maahan asti. Jos haluat voit tässä vaiheessa myös lähettää juuresi taivasta kohti ja yhdistyä universumiin.

Kun juuret ovat maassa, ne yltävät yhä syvemmälle, kunnes tunnet energiasi yhteyden maahan. Hengitä syvään. Vedä itseesi puhdasta maan energiaa ja visualisoi sen puhdistavan sinut. Ulos hengityksellä voit irrottaa negatiiviset energiat maan neutraloitaviksi. 

Maadoittuaksesi voit liikkeellä ollessasi myös esimerkiksi pyöritellä kädessäsi mukana olevaa kiveä tai kristallia. Valitse mukaasi jokin maadoittava kivi, hematiitti.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan