Tiedostava itsensä suojaaminen

Noidan kannattaa tehdä itsensä suojaaminen päivittäin. Silloin toisten negatiiviset energiat tai "energia vampyyrit" eivät pääse vaikuttamaan.

Tee tietoinen suojan visualisointi oman Auran ympärille. Tiedostettuna pysyt omassa keskuksessa suojattuna omat energiat balanssissa. Itse visualisoin suojan useimmiten valkokeltaisena valona, joka on ympärilläni solukalvon tapaan. Suoja voisi olla myös esimerkiksi päälle vedetty valoviitta tai muu vastaava. 

Suojauksen visualisointi tarvitsee jonkin verran harjoitusta, mutta nopeutuu ajan myötä. Helpoiten suojan saa visualisoitua rauhallisessa olotilassa, silmät kiinni. Visualisoit kuinka hyvä korkea energinen valo loistaa taivaalta ja laskeutuu päällesi, samalla valo ympärilläsi voimistuu ja suojaa sinua. Tiedät, että universumin hyvä, puhdas korkeavärähteinen energia haluaa suojata sinua. Valo alkaa hohtaa edelleen, nyt myös kirkkaana sisältäsi.

Itsen ympäröiminen suojaavalla valolla on hyödyllistä ihmisten kanssa, mutta pakollista noidalle kaikessa maagisessa työskentelyssä, jotta pysyy turvassa. Itsensä suojaaminen on tarpeen myös antaessa energiahoitoa ja tällöin omien energioiden tulee olla puhtaat. Oman suojan voi puhdistaa visualisoimalla sen sisälle turkoosia tulta tai esimerkiksi spiraalin, joka "polttaa" pois negatiivisen ja harmonisoi energiat suojan sisällä.

Jos olet joutumassa hankalaan tilanteeseen tai valon suojaus ei tunnu riittävältä, valon ympärille voi tietyissä tapauksissa visualisoida jotain kovaa. Tilanteeseen sopivaa, kuten ruusukvartsi kerroksen tai esimerkiksi lasia, josta kaikki negatiivinen energia kimpoaa takaisin.

Myös erilaisia kiviä ja kristalleja voi pitää mukana voimistamassa kulloinkin tarvittavaa suojausta tai haluttua lopputulosta. Noita voi valita kiven intuition avulla, mikä on usein paras tapa. Kannattaa myös opiskella erilaisten kivien ja kristallien ominaisuuksia. Minulla on usein mukanani ruusukvartsia, sillä se suojaa ja houkuttaa lempeää ja rakkaudellista kanssakäymistä. Toinen useasti mukana pitämäni kivi on hematiitti, joka suojaa heijastamalla peilin tavoin esimerkiksi pahat aikeet takaisin lähettäjälleen.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot