Magian periaatteista

Tänään kirjoitan yleisistä periaatteista, joiden mukaan magian ajatellaan toimivan. Nämä ovat erittäin hyviä lähtökohtia onnistuneelle maagiselle työskentelylle.

As Above, So Below 

Tarkoittaa sitä, että kaikkien universumin osien ajatellaan olevan yhteydessä. Pieni edustaa isoa. Mikro edustaa Makroa. Esimerkiksi henkilön hius tai valokuva edustaa henkilöä itseään.

Like attracts like

Samankaltaisuus houkuttaa samankaltaisuutta (vrt vetovoiman laki). Saavuttaaksesi jotain, käytä loitsussa ainesosia, jotka vastaavat ja edustavat tavoitettasi.

Contagion

Kerran yhteydessä, aina yhteydessä. Se mikä on ollut läheisessä kontaktissa (hiukset, kynnet, veri...) on aina yhteydessä. Tässä yhteydessä myös voisi ajatella, että jos esimerkiksi kannat aina matkalla amulettia mukanasi, älä jätä sitä nytkään kotiin.

Opposites Rebel

Välttääksesi ongelman tai kääntääksesi sen pois, käytä loitsussa objektia, joka on täysin vastakkainen ongelman kanssa.

Inversion

Kääntäminen. Jokainen polariteetti voidaan kääntää. Esimerkiksi peili voi heijastaa kirouksen takaisin langettajalleen, silmä torjua pahaa silmää, hematiitti heijastaa pahat (ja hyvät) aikeet takaisin lähettäjälleen.

Toisto 

Toistamalla loitsua uudestaan ja uudestaan voi kasvattaa sen voimaa. Tästä voidaan ajatella myös, että vanhat paljon käytetyt loitsut ovat voimakkaampia kuin uudet.

Maailmojen välissä

Usein ajatellaan, että rajapinnat ja keskustat ovat maagisimpia. Kokeile ovensuuta, ikkunalautaa, kaikkea mikä on ulkona - sisällä välissä. Tarkka huoneen keskusta tai keskipiste katolla. Parhaita kellon aikoja maagiseen työhön ovat keskipäivä, keskiyö, auringon nousu ja lasku. Huomioon kannattaa ottaa myös tietysti uusikuu, puolikuu, täysikuu sekä auringon sijainti.

Korrespondenssit

Yleisesti ottaen, mitä enemmän vastaavuuksia (korrespondensseja) käytät magiassa, sitä voimakkaampia loitsusi ovat. Intentiosi on kuitenkin kaikkein tärkein, tahtosi, jota intuitiosi ja tietämyksesi yhdistää energian ja materian ja saa taian toimimaan. Luodaksesi voimakkaan taian, käytä sitä, mikä sinusta on kaunista, oikeudentajuasi, intuitioasi valitaksesi korrespondenssit, jotka eniten ilmaisevat aikomustasi.

Murphyn laki magiassa

Itse en erityisemmin usko Murphyn lakiin, mutta kirjoitan sen kuitenkin tähän auki, sillä jotkut soveltavat tätä. Sovellettuna magiaan ajatellaan, että estääkseen pahimman tapahtumisen valmistaudutaan pahimpaan, jolloin se ei tapahdu. (Kuten vanha esimerkki sateenvarjon ottamisesta mukaan varalta ja silloin ei tule sade - tyylinen ratkaisu).

Valo ja Pimeys 

Yang ja Yin, valo ja pimeys, elämä ja kuolema. Polariteetti on dynaamista. Noidat arvostavat molempia puolia kaksinaisuudesta. Kuun kasvava vaihe, myötäpäiväinen liike ja oikea käsi yang magiaan, luomiseen, generoitumiseen, houkuttamiseen ja saavuttamiseen. Vähenevä kuun vaihe, vastapäiväinen liike ja vasen käsi yin magiaan, sitomiseen, karkottamiseen, kiroukseen, hajottamiseen ja hävittämiseen.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot