Sokerikulhokirous

Sokerikulhokirous ei ole ihan perinteinen kirous sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta se toimii samaan tapaan kuin noitapurkkikiroukset. Sokerikulhon avulla on tarkoitus saada henkilön käytös muuttumaan mukavammaksi (ja makeammaksi) loitsijaa kohtaa. Se on tarkoitettu tehtäväksi henkilölle, joka aiheuttaa mielipahaa tai hankaluuksia loitsijan elämään. 

Kirjoita henkilön nimi paperin palalle. Rullaa paperi rullalle ja työnnä se sokeri astiaan. Pidä käsiäsi sokerikulhon yläpuolella ja sano: "By sugar and spice and everything nice may sweetness last by this spell I cast!" Tai käännä loitsu sinun suuhusi sopivampaan muotoon, tärkeintä on, että asetat intention.

Mikäli elämässäsi on pahantekijä ja tarvitset jotain järeämpää, kuin sokerikulhon, olen kirjoittanut aiemmin blogissani Witch's Ladderista. Witch's Ladderissa ideana on sitoa pahantekijä ja estää hänen pahat tekonsa kokonaan. Muista kuitenkin, ettei kummankaan taian päätarkoitus ole vahingoittaa kohdetta. Silti molemmissa liikutaan hieman harmaalla alueella ja jokaisen noidan pitääkin itse puntaroida, mitkä asiat toimivat omasta moraalisesta näkökulmasta. Voit myös moraalisi tueksi lukea aikaisemmin kirjoittamani postauksen moraalisista periaatteista.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen