Kuuvesi (Moon Water)

Kuuvesi on helppo, mutta voimallinen keino saada käyttöön täysikuun energiaa, käytettäväksi milloin hyvänsä, kun maagisessa työssä tarvitsee sitä. Kuuvesi on pyhää vettä, joka on valjastettu kuun energialla. Voit kehittää oman rituaalin kuuveden tekoon tai yksinkertaisesti asettaa kulhon ulos tai ikkunalaudalle kuun valoon. Jotkut noidat juovat kuuveden (käytä tällöin puhdasta, juomakelpoista vettä). Toiset käyttävät kuuvettä rituaaleissa ja siunatakseen asioita tai itsensä.

Täysikuun aikaan, aseta lasinen vesi astia ulos kuunvaloon tai ikkunalaudalle. Pullota vesi (myöhempää käyttöä varten) ennen auringon nousua. Voit käyttää vettä aina, kun tarvitset täysikuun energiaa. 

Voit buustata kuuvettäsi monilla tavoilla. Voit lisätä sen maagista, puhdistavaa vaikutusta suolalla tai sopivia yrttejä lisäämällä. Voit laittaa veteen kristalleja (sellaisia, jotka kestävät vettä). Tämä lataa veden kuun energian lisäksi, kristallin energialla. Voit lisätä veteen myös eteeristä öljyä lisätäksesi maagisia elementtejä ja korrespondensseja. 

Maagisen energian lisäämiseksi, voit käyttää sadevettä tai vettä lähteestä (lue vesien maagisista ominaisuuksista). 

Voit tehdä kuuvettä myös muina kuin täysikuun aikana. Uuden kuun aikaan kuuveteen voit asettaa uusien alkujen ja puhdistamisen intentioita. Kasvavan kuun aikaan kasvun, suunnittelun ja tuumasta toimeen ryhtymisen intentioita. Vähenevän kuun aikaan irtipäästämisen ja karkotuksen intentioita. Täysikuun aikaan tehty kuuvesi sopii kaikkeen, mutta voiman, menestyksen, tavoitteen toteutumisen ja lataamisen intentiot ovat voimakkaimmat.

Tee kuuvesi positiivisilla intentioilla.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan