Mitä tehdä, kun asioista tulee liian pelottavia?

Magiaa harjoittaessa tulee väistämättä vastaan pelottaviakin asioita. Kokemuksen karttumisen myötä noita oppii mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä ja osaa suojata itsensä paremmin. Tässä postauksessa on keinoja, joita noita voi käyttää, kun asioista tulee liian pelottavia. Pelko on huono opastaja näissä tilanteissa, sen sijaan aloittelijakin voi noudattaa tätä listaa.

Huomioithan, että maagisessa työssä avataan välillä ovia eri astraalitasoille. Pelko kutsuu luoksemme juuri sitä, mitä pelkäämme. Älä koskaan kävele pois aloittamasi taian luota vaan tee se loppuun asianmukaisesti. Jos jätät "portin" auki, voi sieltä päästä läpi monenlainen pahuus.

1. Tunne itsesi - tiedä, mikä sinua pelottaa

Älä osallistu sellaisiin asioihin, jotka jo lähtökohtaisesti pelottavat sinua. Näin vältyt monelta huonolta kokemukselta. Sinun ei tarvitse osallistua ystäväsi spiritistisen istuntoon, jos se pelottaa sinua. Toisaalta uteliaisuus voi aiheuttaa sen, että osallistut johonkin, mihin sinun ei olisi pitänyt. Silloin on parasta pysytellä rauhallisena.

2. Viimeistele rituaali, jos olet sen jo aloittanut

Pysyttele siis rauhallisena ja viimeistele rituaali aina, mikäli se on jo aloitettu. Huolehdi, että paikalle kutsumasi voimat poistuvat ja mahdolliset portaalit, joita olet avannut sulkeutuvat. Voi olla, että selviää, että kanssasi Ouijan välityksellä keskusteleva henkiolento, ei olekaan se keneksi häntä luulit. Tai voi olla, että olet keskellä maagista rituaalia. Noidan kehä on pyhää aluetta ja kehä kannattaa luoda aina, ennen kuin aloittaa vaativamman rituaalin tai kutsuu paikalle esimerkiksi henkiä. Älä poistu kehästä ennen kuin olet viimeistellyt rituaalin. Noidan kannattaa aina myös suojata itsensä. Tärkeintä on, ettet koskaan kutsu paikalle sellaisia voimia, joita et osaa karkottaa tai saada poistumaan.

3. Hankkiudu eroon pelottavasta tunnelmasta

Kun olet viimeistellyt rituaalin, karkota pelottava tunnelma. Laita valot päälle, sammuta kynttilät. Kuuntele vaikka radiosta jotain, mihin ei millään tapaa liity mitään yliluonnollista. Pelko on voinut tehdä sinusta huolimattoman, tarkasta, ettei esimerkiki kynttilöitä jäänyt palamaan ennen kuin poistut paikasta, jossa suoritit rituaalin.

4. Mene ulos

Lähde ulos. Mene kävelylle, kauppaan, ihan mitä tahansa arkista ja tavallista. Tai puhu ystävän kanssa äskeisistä tapahtumista. Myös hyvä ruoka voi auttaa sinua.

5. Palaa takaisin

Kun tunnet itsesi rauhalliseksi, palaa takaisin paikkaan, jossa suoritit rituaalin. Voit maadoittua, pyytää apua universumilta tai pyytää apua suojelusenkeliltäsi, mikäli sinulla on sellainen. Kannattaa myös tehdä muistiinpanoja siitä, mikä meni pieleen, jotta et toista samaa virhettä uudestaan.

6. Tee puhdistusrituaali

Voit tehdä mieleisesi puhdistusrituaalin. Voit käyttää suitsukkeita (salviaa, laventelia, rosmariinia) ja polttaa puhdistavia yrttejä. Voit käyttää pyhää vettä. Voit puhdistaa tilan korkeavärähteisen energian avulla. Voit puhdistaa itsesi kylvyn avulla. Tee sellainen puhdistus- ja suojausrituaali, joka sinusta tuntuu hyvältä.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat

Labyrintin merkitykset unessa