Noitaympyrän eli kehän luominen

Noitaympyrä eli kehä on puhdas ja pyhä tila, joka eristää kaiken haitallisen ja turhan pois ja sallii vain halutunlaiset energiat ympyrän sisäpuolella. Se on jollain tapaa tila maailmojen välissä. Kehä suojelee noitaa rituaalin aikana ja on äärimmäisen tärkeä tehdä. 

Noitaympyrän luomiseen on olemassa monenlaisia ohjeita eri suuntauksista. Tässä kaksi mahdollista tapaa luoda ympyrä. Molemmat ovat varsin simppeleitä, sillä itse pidän siitä, ettei asioista tarvitse tehdä turhan mutkikkaita. Esimerkiksi ritualistisilla noidilla saattaa olla paljonkin erilaisia liturgioita kehän luomiseen liittyen, mikä on toki ookoo sekin. 

Voit luoda ympyrän mihin haluat, ulko-tai sisätiloihin, kunhan paikka on rauhallinen ja turvallinen. Mikäli teet ympyrän luonnossa, älä katko esimerkisi puiden oksia tai muuta pois edestä vaan toimi luonnon ehdoilla. 

Halutessasi voit ensin koota alttarin ja tietysti kerätä kaiken loitsussasi tarvittavan kokoon, jotta sinun ei tarvitse poistua ympyrästä. Jos sinun kuitenkin tarvitsee poistua ympyrästä, sinun on muistettava avata ja sulkea se, viillä aukko ympyrään esimerkiksi rituaaliveitsellä. Astu ulos ja piirrä tämän jälkeen aukko kiinni veitsellä kuin sulkisit vetoketjun. Toimi samoin, kun palaat ympyrään. Ympyrän sulkeminen on erittäin tärkeää, sillä avoimeksi jäänyt ympyrä voi aiheuttaa outoja energia-tapahtumia. Mikäli työskentelet henkien tai jumalien kanssa, täytyy tietenkin pyytää anteeksi, jos joudut poistumaan.

Tapa 1

Visualisoi rajat, jotka aijot muodostaa kolmiulotteisena valosta koostuvana kuplana. Istu keskelle ympyrää ja sulje silmäsi. Kehä ympäröi ja suojelee sinua tehdessäsi maagista työtä. Visualisoi kuinka valon ympyrä voimistuu ja lopulta kaartuu kuvuksi yläpuolellesi. Minä näen ympyrän koostuvan valkoisesta valosta, mutta se voi yhtä hyvin koostua esimerkiksi jostain elementistä, kuten tulesta. Kun ympyrä on valmis, et näe sitä, mutta tunnet sen kyllä olevan paikallaan. 

Kun olet suorittanut rituaalisi, hajota kehä. Tavoita se piste, johon kehän luominen päättyi ja anna kehän hiljalleen hajota ja haihtua. 

Tapa 2

Jos haluat voit luoda ympyrän myös kävelemällä sen ympäri. Aloita ja lopeta itäisestä suunnasta. Kävele kehän ympäri myötäpäivään. Voit käyttää myös athamea, sauvaa, miekkaa tai keppiä kiertääksesi kehän kerran tai kolme kertaa. Voit myös piirtää kehän esimerkiksi liidulla tai tikulla maahan. Visualisoi kehän muodostuminen. Pura kehä kävelemällä kolme kierrosta vastapäivään.

Halutessaan voi kutsua esimerkiksi elementit tai jumalolennon suojaamaan ja auttamaan taian teossa.

Muista tämän jälkeen maadoittua hyvin!

Ympyrää tarvitaan isompiin rituaaleihin, mutta jokaiseen pieneen maagiseen toimeen sitä ei tarvita. Jos noita on suojannut kotinsa hyvin tai on tilassa, jonka on säännöllisesti puhdistanut, noita voi huoletta tehdä pienemmät toimet ilman ympyrää.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot