Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen tasaisin väliajoin on erittäin tärkeää. Aivan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin tehdä on kodin fyysinen siivous. Siivous tehdään visualisoimalla samalla, että kaikki negatiivinen energia poistuu kodista. Siistissä kodissa on korkeammat energiat ja sotku värähtelee alhaisella energiatasolla. Tämän vuoksi hyvät energiat vaikuttavat helpommin siistissä kodissa samoin, kuin negatiivisia energioita on hankalampi ajaa pois sotkuisesta kodista. 

Kodin voi tarvittaessa käydä läpi valkosalvia- tai francincense suitsukkeen (tai nipun) kanssa. Nämä karkoittavat hyvin negatiivisia energioita ja ei-toivottuja henkiä. Henkiä voi karkottaa myös laventelia polttamalla, mikä toimiikin joissain tilanteissa salviaa paremmin. 

Puhdistaessa kotia negatiivisista energioista, voit samalla sanoa esimerkiksi "Kaikki negatiivinen energia ja pahalaiset poistukaa, Te ette ole tervetulleita tänne. Poistukaa! Puhdistan tämän tilan. Niin olkoon!" Suunnilleen samoin voi karkottaa myös ei-toivotun (mutta harmittoman) henkiolennon, kertoen "Marja-Leena" et ole tervetullut tähän kotiin, Pyydän sinua poistumaan. Harmittomille henkiolennoille usein riittää se, että niitä kehottaa lähtemään. Polta suitsuke loppuun ja myös visualisoi negatiivisen energian poistuvan.

Itse siivoan kunnon siivouksen kodissa kerran viikossa ja käyn tarpeen vaatiessa kodin läpi suitsukkeen kanssa tai sytytän vain hetkeen sopivan suitsukkeen palamaan alustalleen nostattamaan haluamiani energioita. 

Kuten keittiömagiassakin myötäpäiväinen liike tuo asioita, vastapäiväinen karkottaa. Mopatessa ja luutulla siivotessa noita voi visualisoida kaiken negatiivisen energien poistuvan pyykiessäsi pintoja tehden ympyröitä vastapäivään.

Hankkiudu eroon tavaroista, joista sinulle tulee negatiivisia assosiaatioita tai joille ei ole enää käyttöä. Päästät näin irti menneisyyden energioista.

Puhdista koti aina muuttaessa tai jos koet olevasi väsynyt tai tunkkainen tai jos kotona on sattunut jotain negatiivista sairautta tms. 

Kun puhdistat kodin ennen juhlia positiivisen energian on helpompi laskeutua kotiin.

- Tuli puhdistaa: erilaiset kynttilät ja suitsukkeet.

- Vesi puhdistaa: Varsinkin juokseva vesi, suihkulähde, veden kuva tai symboli.

- Kukat ja yrtit nostavat ja puhdistavat energioita. Huolehdi niistä rakkaudella. 

- Positiivinen energia värähtelee korkealla, negatiivinen matalalla tasolla. Tila sulkee sisäänsä kaikki tapahtumat mitä siellä on vuosien varrella koettu. 

- Noita voi hoitaa tilaa korkealla energialla. Jos olet opiskellut Kundaliini Reikiä avaa kanavat ja visualisoi koko koti kämmenten väliin tai käy läpi intuition ohjatessa. 

Kivet ja kristallit

Roikkuvat kristallit ja muut kivet puhdistavat noidan omaa tilaa ja tekevät sen korkeavärähteiseksi. 

Myös esimerkiksi musta obsidiaani ovella estää negatiivisen energian pääsyä sisälle ja carneoli houkuttelee vaurautta ja positiivista energiaa. 

Aseta vuorikristalli kiteet makuuhuoneen jokaiseen nurkaan niin suojaava kenttä ympäröi nukkujaa.

Vanhat ja käytetyt esineet

Jos tuot kotiin vanhoja ja käytetyt esineitä esimerkiksi huutokaupasta tai kirpputorilta huomioi esineiden energiat. Voit puhdistaa esineen salvia, laventeli tai francincence suitsukkeella. Mutta jos huomaat edelleen negatiivista tai pahaa energiaa hankkiudu esineestä eroon. Jotkut lähteet kirjoittavat, että esineeseen saattaa olla kiinnittynyt esimerkiksi ei-toivottu henkiolento. 

Peilit

Muista puhdistaa myös peilit tasaisin väliajoin, sillä ne varastoivat energiaa. Peili kannattaa puhdistaa ensin fyysisesti liinalla ja sen jälkeen salvia tai francincence suitsukkeella. Jotkut uskovat peilien toimivan portaaleina toisiin maailmoihin, eikä niitä tuolloin kannattaisi ripustaa sisäänkäyntien oviin.

Muuta huomioitavaa

- Suolalamppu puhdistaa sekä kodin energioita, että konkreettisesti ilmaa ionisoimalla pölyhiukkasia.

- Ulkona kotia suojaavat puut ja kasvit. Esimerkiksi koivut, pihlajat ja saniaiset ovat suojaavia kasveja.

- Vanha suomalainen uskomus on, että jos ikkunat ovat auki ukonilmalla, kotiin saattaa tulla kutsumattomina vieraina pahoja henkiä pakoon ukkosta.

- Lataa esimerkiksi pyykinpesuaine suojausmagialla, jolloin vaatteesi ovat kuin haarniska negatiivisia energioita vastaan. 

- Voit ripotella suolaa kynnykselle kuukauden ensimmäisenä perjantaina tuomaan hyvää onnea ja suojausta kodille.

"Three times I sweep the ground, All threats shall now be bound. If any evil comes to this place, it cannot enter my sacred place"

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Ajaako musta obsidian ovella saman asian kuin musta turmaliini?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kyllä myös musta obsidian blokkaa negatiivisia energioita, jos sen sijoittaa ovensuuhun.

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle