Neuvoja aloittelevalle noidalle - Kuinka päästä alkuun magiassa

Noidan kannattaa tutustua moniin asioihin ennen varsinaista loitsimista. Monet aloittelevat noidat ovat kertoneet, että on hankalaa tietää, mistä aloittaisi. Tässäpä postaus matkantekoasi helpottamaan ja suuntaviivoja antamaan. Sinun kannattaa tietysti etsiä tietoa useasta eri lähteestä, mutta tässä postauksessa jaan linkit omassa blogissani oleviin teksteihin mielestäni tärkeistä aiheista. 

1. Ihan ensimmäiseksi kannattaa tutustua magian periaateisiin ja lainalaisuuksiin. On tärkeää, että tiedät ainakin suunnilleen, mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon ja mihin asioihin loitsu perustuu. Lue teksti magian periaatteista.

2. Kannattaa myös tutustua eri lakeihin ja moraalisiin periaatteisiin, jotta pystyt arvioimaan tekemiäsi asioita moraalisista näkökulmista. Esimerkiksi wiccoilla on paljon moraalisia periaatteita, joista voi oppia, vaikka niitä kaikkia ei noudattaisikaan. Lue teksti lait ja moraali.

3. Seuraavaksi sinun kannattaa tutustua meditoimiseen ja visualisoimiseen. Meditointi ja visualisointi ovat molemmat erittäin tärkeitä taitoja magiaa ajatellen. Lue teksti meditaatio, visualisointi, korkeavärähteinen energia ja divinaatio.

4. Valitse itsellesi divinaatio-menetelmä, jota alat opetella. Se voi olla Tarot, heiluri (pendulum), teen lehdet, riimukivet jne. Ihan mikä vain mikä sinua tuntuu kutsuvan.

5. Seuraava askel on omien noidan voimien herättäminen, mikäli ne eivät ole vielä heränneet. Tai voit vahvistaa heränneitä voimiasikin. Lue teksti noidan voimien herättäminen. Kannattaa lukea myös teksti noidan oma energia ja intentio.

6. Seuraava todella tärkeä askel on opetella suojaamaan sekä itsensä että oma koti, jotta pysyy turvassa tehdessä maagista työtä. Suojauksien opettelemisesta on hyötyä myös muussa elämässä ja ihmisiä kohdatessa, jotta toisten negatiiviset energiat eivät pääsisi vaikuttamaan. Sinun on hyvä oppia myös luomaan noitaympyrä eli kehä, tämä voi tuntua aluksi vievän paljon energiaa, joten anna aikaa itsellesi ja opettele taitoja rauhassa.

Näiden asioiden jälkeen voit esimerkiksi alkaa opetella erilaisia korrespondensseja eli asioiden vastaavuuksia, jotka voimistavat maagista työskentelyäsi. Tutki kasvien, kivien ja muiden esineiden korrespondensseja. Lue kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle. 

Kannattaa myös tutkia loitsun ajoittamista, jotta osaat suorittaa loitsusi otollisimpaan mahdolliseen aikaan. Opettele kuinka puhdistat taianteossa ja muutenkin käyttämiäsi esineitä ja kuinka hävittää maagisten rituaalien jäänteet. Itselle kannattaa rakentaa turvapaikaksi pyhäkkö astraalitilaan. Voit myös opetella eri elementtien magiaa ja niiden kutsumista. Voit myös yrittää ottaa yhteyttä omiin henkioppaisiisi. Opittavaa ja tutkittavaa on loputtomasti!

Löydät blogistani paljon tietoa erilaisista taianteoista, loitsuista ja rituaaleista. Blogin tarkoitus on toimia oppaana ja inspiraationa sinun omalle maagiselle työskentelyllesi. Pidä hauskaa matkallasi ja iloitse magiastasi. Tutki asioita ennakkoluulottomasti ja lopulta löydät varmasti juuri sinulle sopivan reitin ja oman tapasi magian harjoittamiseen. Blogin tunnisteita tai blogiarkistoa apuna käyttäen voit löytää loitsut eri tarkoituksiin. Aloittelijalle esimerkiksi kynttilämagia voisi olla hyvä tutustumisen kohde.

Noidalle on hyödyllistä tutustua on myös esimerkiksi kundaliini Reikiin - itsen ja muiden parantamiseen, chakroihin, Auraan  ja on tärkeää myös opetella maadoittumaan jotta jalat pysyvät maanpinnalla. 

Muista ettet koskaan kutsu esille sellaista, jota et osaa karkottaa. Älä myöskään tee taiantekoa, jota et osaisi peruuttaa. Nauti magiastasi, mutta pysy turvassa, älä vahingossa vahingoita itseäsi tai muita.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan