Kuinka ottaa yhteyttä kuolleeseen läheiseen?

Tässä erinomainen keino lähettää viesti tai ottaa yhteyttä kuolleeseen läheiseen <3 

Tarvikkeet:
- Valkoinen tai keltainen kynttilä (pieni)
- Kuolleen läheisen valokuva tai henkilökohtainen esine
- Kynä ja paperia
- Vuorikristalli
- Peili (muista puhdistaa esimerkiksi valkosalvia tai francincence suitsukkeella ennen käyttöä, lue esineiden puhdistamisesta täältä)

Huolehdi, että tila, jossa toimit on puhdistettu häiritsevistä energioista. Kirjoita viestisi paperinpalaan. Taita paperi kahdesti ja aseta se kuolleen läheisesi kuvan tai esineen päälle. Aseta vuorikristalli niiden päälle toimimaan vahvistimena viestin lähettämisessä. Katso peiliin ja sytytä kynttilä, joka on asetettu peilin ja tavaroiden väliin.

Sano seuraavat: "Sytytän kynttilän tän, jotta kuulisit minua. Lähetän viestin rajan taa, negatiiviset henget nyt poistua saa. Läheisen NIMI kuule minua nyt! On viestini tässä, sen saat sä nyt!" 

Kiinnitä huomiota liekkiin ja peiliin. Jos liekki värisee tai käyttäytyy eri tavoin kuin muulloin, viestisi on vastaanotettu. Sammuta kynttilä, kiitä ja hävitä käyttämäsi esineet polttamalla (lue lisää maagisten rituaalien jäännösten hävittämisestä). 

Tämän taian voi periaatteessa tehdä milloin tahansa, mutta Beltanen (1.5.) ja Samhain (31.10.) aikaan raja tämän ja tuonpuoleisen välillä on kaikkein ohuimmillaan ja se voi auttaa viestin lähettämisessä onnistuneesti. 
Jos pidit tästä postauksesta lue myös 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan