Meditaatio: Chakrojen tasapainottaminen

Kirjoitin aiemmin perustietoa chakroista (kannattaa lukea aiempi postaus täältä). Jokaisen noidan kannattaa tiedostaa chakrojen olemassaolo, sillä kun ne ovat tasapainossa energia virtaa paremmin ja tällöin tietenkin myös maaginen energia virtaa paremmin. Tässä erinomainen meditaatio chakrojen tasapainottamiseen värivisualisoinnin avulla. Voit tehdä meditaation esimerkiksi lukemalla meditaation nauhalle ja kuuntelemalla sen sitten.

Jokaisella chakralla on oma värinsä ja ne loistavat omalla valon taajuudellaan. Jokaisella chakralla on tietty valon ja energian värähtelytaajuus. Visualisoimalla tuota valoa chakrat voidaan puhdistaa ja avata. Jokainen chakra toimii kahteen suuntaan se sekä säteilee energiaa sekä vastaanottaa energiaa. Kun näet chakrasi värin riittävän voimakkaaana silmissäsi, on aika siirtyä seuraavaan chakraan.

Meditaatio

1. chakra (fyysinen perusta, elinvoiman keskus, yhteys maahan)
Ensimmäinen chakra on väriltään punainen. Se sykkii kirkkaanpunaista elivoiman valoa. Se sijaitsee aivan selkärangan lopussa, kehon alimmaisessa kohdassa. Punaisena hohtava elinvoima virtaa maasta ja yhdistyy maasta sinuun. Näe mielessäsi chakra punaisena kukkana. Kasvata väri mielessäsi loistamaan yhä kirkkaammin ja voimakkaammin. Tunne miten chakra avautuu maahan päin kuin punainen kukka. Tunne mielessäsi kuinka chakra voimistuu ja kuumenee. Näet kuinka punainen kukka avutuu ja sen valo laajenee koko maailmaan. Se loistaa valoaan kuin punainen aurinko. Nyt näet, kuinka valo virtaa maasta jalkojesi kautta sinun chakraasi. Ota valo vastaan ja tunnet kuinka chakrasi imee tuon valon itseensä. Ruokit ja eheytät chakraasi tuolla punaisella valolla. Chakrasi puhdistuu ja saa voimaa tuosta valosta. Maan energia voimistaa ja tasapainottaa chakrasi.

2. chakra (kyky nauttia, seksuaalisuus, luomisvoima)
Toinen chakra on väriltään oranssi. Se hohtaa oranssia valoa. Se sijaitsee noin kämmenen leveyden verran navan alapuolella. Näet mielessäsi, kuinka oranssi kukka avautuu ja loistaa puhdasta valoa. Nyt kasvata tuota oranssia valoa ja kirkkautta mielessäsi. Oranssi kukka avautuu yhä suuremmalle kohti maailmaa. Tunnet miten vatsassasi loistaa oranssi aurinko. Tunnet sen voiman ja lämmön. Chakrasi valo puhdistuu ja kirkastuu. Ota sitten vastaan valoa, se on oranssia, puhdistavaa ja eheyttävää. Näet kuinka valo saapuu sinuun universumista hohtavana valopilarina. Tunnet valon tulevan molemmilta puolilta sinua.

3. chakra (voima, tahto, itsetunto)
Kolmas chakra on väriltään keltainen. Se sijaitsee hieman navan yläpuolella.  Näet sen mielessäsi hohtamassa kirkkaan keltaista, puhdasta valoa. Tunnet chakrasi voiman, kun se avautuu keltaisena kukkana aina vain laajemmalle. Avaat chakrasi loistamaan kirkkaasti ja puhtaasti. Ihana keltainen aurinko syttyy sisällesi ja täyttää loistollaan koko maailman. Nyt ota vastaan tuota valoa. Annat keltaisen valon loistaa sinuun suurella voimalla. Näet kuinka se saapuu suurena valonsäteenä ja koskettaa sinua. Otat tuon valon itseesi ja imet sen chakraasi. Chakrasi eheytyy ja voimistuu.

4. chakra (sydänkeskus, empatia, kyky ymmärtää tunteita)
Neljäs chakra on väriltään vihreä. Se on keskeltä vaaleanpunainen. Se sijaitsee aivan rintakehäsi keskellä. Näet sen loistavan kirkkaan vihreää valoa koko maailmalle. Vihreä valo hohtaa keskellä rintakehääsi kuin kirkkaanvihreä aurinko. Se avautuu kauniina vihreänä kukkana, jonka keskellä loistaa rakkauden vaaleanpunainen valo. Tunnet chakran valon voiman ja kirkkauden. Se avautuu sydämestäsi maailmaan kuin rakkauden aurinko. Nyt otat vastaan tuota ihmeellistä vihreää valoa. Tunnet kehossasi sen parantavan ja rakastavan vaikutuksen. Chakrasi puhdistuu ja eheytyy. Annat valon imeytyä itseesi myös selän puolelta. Otat vastaan tuon vihreän rakastavan valon.

5. chakra (ilmaisukyky, kuuntelu, kauneuden- ja harmonian taju, väylä korkeammille chakroille ja taajuuksille)
Viides chakra sijaitsee kurkussasi ja se on taivaan sininen. Näet kuinka se hohtaa puhdasta sinitaivaan valoa. Näet mielessäsi sen viileän ja rauhoittavan kirkkauden. Kasvatat sen kirkkautta mielessäsi ja taivaansininen kukka avautuu loistamaan ja valaisemaan kirkkaudellaan koko maailmaa. Kukka avautuu kaulassasi kauniiina ja harmonisena. Nyt otat vastaan tuota valoa. Taivutat päätäsi taakse ja annat taivaansinisen valon eheyttää ja puhdistaa chakrasi. Taivutat päätäsi alas ja annat valon imeytyä myös niskaasi. Tunnet kuinka kirkkaansininen valo parantaa sinua.

6. chakra (kolmas silmä, mieli, intuitio, tietoisuus, silmä ajatuksiin ja ideoihin)
Kuudes chakra on indigon sininen. Se sijaitsee keskellä otsaasi, vähän kulmakarvojen yläpuolella. Näet sen mielessäsi loistamassa syvän sinistä valoa. Voimista tuota valoa ja tunnet kuinka otsallesi avautuu ihmeellinen syvän sininen kukka. Tunnet, kuinka syvän sininen tähti loistaa otsallasi kirkkaasti ja valaisee loistollaan koko maailmaa. Nyt otat vastaan tuota valoa universumista, avaat chakrasi tuolle valolle ja tunnet kuinka se imeytyy sisääsi. Tunnet kuinka se eheyttää ja puhdistaa sinua. Valo rauhoittaa ja tasapainottaa sinua. Tuossa valossa on kaikkein puhtain ja syvän sininen kirkkaus. Otat vastaan tuon siunauksena loistavan valon.

7. chakra (henkinen kruunu, yhteys korkeampaan tietoisuuteen ja henkisyyteen)
Seitsemäs chakra sijaitsee päälaella ja avautuu sieltä kohti kaikkeutta. Se on väriltään violetti. Näet sen avautuvan päälaeltasi universumiin ja loistavan kirkkaana ja puhtaana. Chakrasi säteilee violettia valoa kaikkialle päälakesi kautta. Tunnet kuinka se avautuu ylöspäin kaikkeuteen  tuhat terälehtisenä kukkana, joka ulottuu korkeuksiin saakka. Nyt kukka levittää violettia valoa, joka säteilee ylöspäin valtavalla voimalla. Nyt otat vastaan tuota valoa. Tunnet kuinka valo virtaa sinuun kaikkeudesta hohtavana valopilarina. Tunnet kuinka valo imeytyy sinuun, puhdistaa sinua, tasapainottaa sinua. Annat valon imeytyä koko olemukseesi. Otat vastaan koko kaikkeuden energiaa.

Kaikki chakrat
Kaikki chakrat voidaan saada loistamaan yhtä aikaa. Seiso tai istu suorassa. Kuvittele, kuinka chakrat avautuvat alhaalta ylöspäin loistavina kukkina. Näet ja tunnet mielessäsi kaikkien chakrojen loistavan kirkasta valoaan, jokainen omalla taajuudellaan, kaikki harmoniassa keskenään. Kirkasta mielessäsi näitä valoja kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Tunne, kuinka koko olemuksesi alkaa hohtaa valoa. Näet kuinka valon voima kasvaa ja värit alkavat sulautua yhteen. Kaikista sateenkaaren väreistä tulee yksi, puhtaan valkoinen väri. Kun jokainen chakrasi loistaa yhdessä, se saa aikaan puhtaan ja harmonisen valkoisen valon. Nyt otat myös vastaan tuota valoa. Avaudut tuolle ihmeelliselle valkoiselle valolle. Tunnet, miten se imeytyy kaikkiin chakroihin, eheyttäen ja puhdistaen ne kaikki. Näet ja tunnet kuinka valo tasapainottaa jokaisen chakran toimimaan harmoniassa keskenään. Valkoinen valo sisältää kaikki värit. Kun chakrat ovat tasapainossa keskenään ne loistavat aina yhdessä valkoista valoa.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle