Ukkosen merkitykset unessa

Jos uneksit ukkosesta tai salamoista tässä mahdollisia selityksiä.

Salaman isku - Salaman iskulla on tuhoava voima, mutta se ei ole aina pelkästään huono asia. Salaman isku unessa on kuin Torni Tarot-kortti, jossa salama iskee torniin ja ihmiset putoavat sen huipulta. Torni kuvaa sitä, että jonkin asian on pakko tuhoutua elämässäsi, jotta uutta saadaan tilalle. Tornin täytyy hajota, jotta voidaan uudelleen rakentaa. Jos siis salama iskee unessasi johonkin rakennelmaan, voikin olla aika uudelleen rakentaa tai luopua jostain vanhasta. Salaman isku voi kuvata myös shokeeraavan yllättävää tilannetta tai aivan odottamatonta käännettä. Toisaalta salaman isku johonkin rakennelmaan voi myös kuvata sisällä padonnutta vihaa tai turhautuneisuutta, joka pitäisi kanavoida rakentavasti ennen kuin se räjähtää ulos.

Salama iskee sinuun itseesi - Voi kuvata yllättävää ideaa, inspiraatiota tai ajatusta, joka on herännyt. Voi myös kuvata läpikäymääsi muutosta ja henkilökohtaista kasvua.

Salaman välähdys taivaalla - Kuvaa omaa tietoisuuttasi. Jokin salattu voi paljastua kuin salama kirkkaalta taivaalta. Näitkö samalla jonkin symbolin? Se voi auttaa kertomaan, mihin asia liittyy, mieti mitä symboli tarkoittaa sinulle tai etsi tietoa unisanakirjasta. Mikäli näit valonvälähtäessä jonkun ihmisen sinun kannattaa miettiä tunteitasi kyseistä henkilöä kohtaan ja hänen asemaansa elämässäsi. 

Ukkosmyrsky - Ukkosmysrskystä voi kokea saavansa voimaa ja se voi puhdistaa. Mutta mikäli uni on painostava, se voi kuvata jotakin tilannetta elämässäsi, joka on kehittynyt painostavaan suuntaan ja saattaa eskaloitua hetkenä minä hyvänsä. Saatat pelätä tilanteen lopputulosta.

Ukkosen intensiviinen energia sopii muuten hyvin suojaavaan, mutta myös vahingoittavaan magiaan.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös muut unentulkintaan liittyvät postaukset täältä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat