Noidan oman pyhäkön eli turvapaikan luominen

Oman pyhäkön/ turvapaikan rakentaminen. 

Muista aluksi suojata itsesi tietoisesti (ks. Tiedostava itsensä suojaaminen). Oma pyhäkkö on noidan turvapaikka astraalitilassa ja se kannattaa luoda ensimmäisenä myös astraalimatkailua varten. Pyhäkkö luodaan meditatiivisessa tilassa. Omaan pyhäkköön kannattaa palata uudelleen ja uudelleen, sillä siten se vahvistuu. 

Kaikkien pyhäköt ovat erilaisia. Pyhäkössäsi on sinua rauhoittavia ja sinulle tärkeitä asioita, makuja ja tuoksuja, muttei kuitenkaan muita ihmisiä. Monissa kirjoissa mainitaan myös, että oma pyhakkö astraalitilassa olisi hyvä paikka myös kommunikoida henkimaailman olentojen kanssa, sillä sinä hallitset pyhäkköä ja siellä sinua ei voi vahingoittaa. 

Pyhäkköön menemistä voit käyttää myös ihan vaan meditointiharjoituksena, rentoutumiseen ja uudistumiseen.

1. Pyhäkkö minulla on kotini. Tunnen oloni hyväksi siistissä, korkeavärähteisessä kodissa. Paras paikka kesäisin on parvekepuutarhani, jossa kasvatan erilaisia yrttejä ja chilejä. Samoin mökillä luonnon keskellä, kun kaikki elementit ovat läsnä; virtaava joki, rätisevä tuli, tuuli haapojen latvoissa ja maa paljaiden jalkojen alla.

2. Kuinka tehdä pyhäkkö astraalitilassa: Pyhäkkö luodaan mielesi ja mielikuvituksesi voimalla. Rauhoitu ensin, esimerkiksi kuvittelemalla piste keskelle otsaasi. Siitä pisteestä valuu rentoutta ja hyvää oloa koko kehoosi. Anna vatsan rentoutua, sitten hengityksen rauhoittua, rauhoita sydämen lyönnit, koko fyysinen kehosi rentoutuu, kasvojen lihakset rentoutuvat ja lopulta aivotkin ovat rentoina. Kun olet päässyt hyvään meditatiiviseen tilaan, näe silmissäsi polku ja lähde mielessäsi kulkemaan sitä pitkin eteenpäin, millaisen pyhäkön sinä rakennat? 

Kerron sinulle esimerkiksi, millainen minun pyhättöni on. Minun pyhäkkööni pääsee valkoisesta portista, raotan sitä vain vähän ja pujahdan sisälle. Minua on vastassa keskikesän sopivan lämmin iltapäivän aurinko, tunnen havupuiden tuoksun. Kävelen polkua pitkin paljain jaloin, tunnen puun juuria ja neulasia, jotka eivät pistä minua. Kun kävelen polkua eteenpäin rentoudun yhä syvemmin. Pyhätön lähteessä solisee puhdas kirkas vesi. Voin juoda sitä ja se maistuu ihanalle ja samalla vahvistaa minua ja voimiani. Pyhätön lattia on sammalta ja siellä kasvaa niittykukkia ja sen laitamilla puiden juurella ketunleipiä, jotka ovat kauniin kirkkaanvihreitä sekä metsätähtiä. Pyhäkkö uudistaa ja parantaa minua ja siellä olen täysin turvassa.

Pyhäkön kautta voi myös kulkea selkounesta astraalitilaan. Kun olet voimistanut pyhäkköäsi ja näin tehnyt siitä todellisen, voit selkounessa nähdä oven tai portin, josta voit kulkea ja näin päästä astraalimatkalle.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot