Loitsun ajoittaminen: Viikonpäivien korrespondenssit

Tänään kirjoitan lyhyesti viikonpäivien vastaavuuksista eli korrespondensseista. Loitsusi vahvistuvat, kun valitset kullekin loitsulle sopivan, tarkoitusta vastaavan päivän.

Sunnuntai

Aurinko, Tuli ja Ilma, Oranssi. Sunnuntai sopii vähän kaikkeen, mutta varsinkin menestykseen, henkilökohtaiseen voimaan ja terveyteen. Sunnutai-aamut sopivat erityisesti energian keskittämiseen. Sunnuntai oli Auringon ja Apollon päivä.

Maanantai

Kuu, Ilma, Valkoinen. Maanatait sopivat puhtaus ja puhdistus magiaan, erityisesti aamulla, henkisyyteen ja psyykkisiin kykyihin sekä unitaikoihin illalla. Maanantai sopivat myös aloittavaan magiaan ja hedelmällisyys taikoihin. Maanantai oli Artemiksen ja Dianan päivä.

Tiistai

Mars, Tuli, Punainen. Tiistait sopivat fyysiseen energiaan, intohimoon, voimaan ja seksuaalisuuteen. Tiistai sopii myös energian kohoamiseen, hallintaan ja vihollisen voittamiseen. Aamut sopivat hyvin voimaan, rohkeuteen ja keskittymiseen. Illat karkotukseen, parannukseen ja suojeluun. Tiistai oli Tyrin päivä.

Keskiviikko

Merkurius, Vesi, Keltainen. Keskiviikko sopii tietoon, taiteisiin ja taitoihin. Keskiviikko sopii myös kommunikaatioon, muutokseen ja itsevarmuuteen. Aamut sopivat opiskeluun ja ymmärtämiseen. Illat sopivat vahvistukseen ja meditointiin. Keskiviikko oli Odinin ja Loviattaren päivä.

Torstai

Jupiter, Maa ja Ilma, Violetti. Torstait sopivat onnellisuuteen, laajentamiseen, kasvuun, vaikutukseen ja saavutuksiin. Aamut ovat sopivia energian tasoitukseen, rauhoittumiseen ja anteliaisuuteen. Illat karkotukseen, johtajuuteen ja vaurauteen. Ilta sopii myös enneuniin. Torstai oli Thorin päivä.

Perjantai

Venus, Maa ja Vesi, Sininen. Perjantait sopivat hedelmällisyyteen, rahaan, vaurauteen, parantamiseen ja feminiiniseen energiaan. Perjantait sopivat myös lempeyteen, rakkauteen ja ystävyyteen. Illat sopivat eroottiseen magiaan ja aamut kauneuteen ja ystävyyteen. Perjantai oli Freyan päivä.

Lauantai

Saturnus, Vesi ja Maa, Musta. Lauantait sopivat lakiin, sitomisloitsuihin, lopettamiseen, menetykseen, uudistamiseen ja trasformaatioon. Lauantai aamut sopivat rentoutukseen, parantumiseen ja nuoruuteen. Illat vastuunkantamiseen, oikeuteen ja karkotukseen. 

Katso kaikki loitsun ajoittamiseen liittyvät postaukset tästä linkistä

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan