Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Minulla on itselläni kaksi suosikki-tapaa lukea kortteja, joista toinen on Kelttiläinen risti. Se on mukava ja helposti lähetyttävä tapa lukea kortteja, joten siitä lisää tänään.

Keskity aluksi siihen, mitä haluat tietää. Ensin pakka sekoitetaan ja kun se tuntuu sopivalta, aloitetaan korttien jakaminen. (Voit myös sekoittaa pakkaa maagisen määrän kertoja, esimerkiksi kolme tai yhdeksän kertaa).  

Mikäli luet jollekin toiselle, voit antaa hänen ensin nostaa pakan ja pyytää häntä miettimään, mihin hän haluaa vastauksia. 

Tarotista on miljoonia eri variaatioita. Itsellekin lukiessa voit halutessasi nostaa pakan tai nostaa pakan kahteen osaan, joista valitset sen, joka vetää sinua puoleensa. Usein ajatellaan, että Tarot-pöytä jaetaan ja kortteihin kosketaan aina vasemmalla kädellä ja olen itsekin noudattanut tätä tapaa. Tarot kortit voi myös sekoittamisen jälkeen levittää pöydälle ja valita kortit luentaan esimerkiksi heilurin avulla.

Kortit ladotaan ristin muotoon alla olevassa numerojärjestyksessä. Keskelle jaetaan kortit ihan ensimmäisenä. Keskimmäisiä kortteja ei koskaan katsota tai tulkita. Kun alat tulkita kortteja käännä aina yksi kortti 1-8, tulkitse se ja jatka sitten seuraavaan korttiin. 

3. Lähimenneisyyden tapahtuma, joka vaikuttaa nykyiseen tilanteeseen
4. Lähimenneisyys
5. Suunta, johon ollaan menossa
6. Lähitulevaisuus
7. Oma panos tilanteeseen
8. Muiden panos tilanteeseen
9. Kysyjän toiveet ja pelot TAI neuvo tilanteeseen
10. Lopputulos

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan