Elementtien kutsuminen

Elementtien kutsuminen voi olla hyvä idea varsinkin tehdessä voimakasta tai vaikeaa taikaa. Kunnioittamalla elementtejä noita saa heidän suosiotaan ja apua taiantekoon. 

Ilma idässä on noidan voima Tietää (the power to Know), Tuli etelässä on noidan voima Tahtoa (the power to Will), Vesi lännessä on noidan voima Uskaltaa (the power to Dare) ja Maa pohjoisessa on noidan voima Olla hiljaa (The power to be Silent).

Luo ensin noitaympyrä eli kehä. Kutsuaksesi elementit aloita idästä. Käänny jokaiseen suuntaan ja pysähdy aina osoittamaan tervehdys kulloisellekin elementille. Tervehdyksen jälkeen, voit puhua sydämestäsi elementeille ja pyytää heitä avuksi. Voit puhua runollisessa muodossa elementtien korrespondensseista ja niihin assosioiduista voimista. Tai voit kutsua yksinkertaisesti jokaista elementtiä nimellä ja soittaa kaunisäänistä kelloa jokaisella ilmansuunnalla.

Kun lopetat maagisen työn pyydä jokaista elementtiä poistumaan kohteliaasti ja kiitä niitä avusta. Muista myös purkaa kehä ja maadoittua. 

Tässä yhteydessä voisi mainita myös intiaanien tradition seitsemästä suunnasta. Itä, Länsi, Etelä, Pohjoinen, Above (Father sky), Below (Mother earth) ja Keskusta (Kaiken lähde). 

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen